Forum klanu One Shot
a mianiowicie narazie w tym twmacie to nie jaki efokauesem i 40i4 nie maja oczym z nami pisac Ja nie wiem moze my jeste¶my trendowaci
W Regulaminie jest wyra¼nie napisane ¿e niekorzystanie z forum, nie wypowiadanie siê na nim grozi wyrzuceniem z klanu. Gracze którzy nie bior± udzia³u w dyskusjach to tzw. boty które po prostu graj± dla siebie ¿eby sobie pograæ i od innych graczy którzy bior± czynny udzia³ na forum dowiaduj± siê co i jak.
Na forum jest informowane wszystko co najwa¿niejsze! Ka¿dy spar, trening czy te¿ zmiana w regulaminie pojawia siê pierwsza na forum !
Przypominam ¿e niekorzystanie z forum grozi wydaleniem z klanu bez wyj±tków !
OS Team
efo powinien byc usuniety z klanu wtedy:/ nie udzielil sie ani razu na forum
ok wywaleniem piszesz ja osobiscie bym sie wkurwil jak by mnie miano wywalic skladke trol zaplacil jako jeden z pierwszych a to ze nie wchodzi na forum to jego sprawa niema sensu sie wkurwiac poprostu nic mu nie mówcie ze jest jakis spar albo trrening nie bedzie gral i proste po co kogos wyzucac??
nie piszemy o tym ¿e wywalamy odrazu ale powiem tak PoTo jest forum ¿e jak siê cos napisze to juz to jest i jedynie mo¿na Odpowiedzieæ swoim zdaniea a takto jagby nie by³o FORUM TO TRZEBA BY£O BY ZA KAZDYM CHODZIÆ i sie pytac co i jak a takto napisze siê i problem zg³owy nio chyba ¿e nie interesuje DAn± osebe co sie dzieje w KLANIE:)
OS Team
no wlasnie
co jak co ale czy to takie trudne ¿eby nie wej¶æ na strone klanu w którym sie jest Np maly wiecie okim mówiê tyle mówi o Efoka a sam nie udziela wiê w wypowiedziach ... ;/
Rozumiem gdyby takie nieobecno¶ci zosta³y usprawiedliwione ale niestety nie s± z ich strony. Je¿eli kto¶ nie bêdzie obecny na forum to zostaje mu odebrany Admin na okres jego nieobecno¶ci. Efo i Psycho maj± odebranego.