Forum klanu One Shot
a mianiowicie narazie w tym twmacie to nie jaki efokauesem i 40i4 nie maja oczym z nami pisac Ja nie wiem moze my jesteśmy trendowaci
W Regulaminie jest wyraźnie napisane że niekorzystanie z forum, nie wypowiadanie się na nim grozi wyrzuceniem z klanu. Gracze którzy nie biorą udziału w dyskusjach to tzw. boty które po prostu grają dla siebie żeby sobie pograć i od innych graczy którzy biorą czynny udział na forum dowiadują się co i jak.
Na forum jest informowane wszystko co najważniejsze! Każdy spar, trening czy też zmiana w regulaminie pojawia się pierwsza na forum !
Przypominam że niekorzystanie z forum grozi wydaleniem z klanu bez wyjątków !
OS Team
efo powinien byc usuniety z klanu wtedy:/ nie udzielil sie ani razu na forum
ok wywaleniem piszesz ja osobiscie bym sie wkurwil jak by mnie miano wywalic skladke trol zaplacil jako jeden z pierwszych a to ze nie wchodzi na forum to jego sprawa niema sensu sie wkurwiac poprostu nic mu nie mówcie ze jest jakis spar albo trrening nie bedzie gral i proste po co kogos wyzucac??
nie piszemy o tym że wywalamy odrazu ale powiem tak PoTo jest forum że jak się cos napisze to juz to jest i jedynie można Odpowiedzieć swoim zdaniea a takto jagby nie było FORUM TO TRZEBA BYŁO BY ZA KAZDYM CHODZIĆ i sie pytac co i jak a takto napisze się i problem zgłowy nio chyba że nie interesuje DAną osebe co sie dzieje w KLANIE:)
OS Team
no wlasnie
co jak co ale czy to takie trudne żeby nie wejść na strone klanu w którym sie jest Np maly wiecie okim mówię tyle mówi o Efoka a sam nie udziela wię w wypowiedziach ... ;/
Rozumiem gdyby takie nieobecności zostały usprawiedliwione ale niestety nie są z ich strony. Jeżeli ktoś nie będzie obecny na forum to zostaje mu odebrany Admin na okres jego nieobecności. Efo i Psycho mają odebranego.